maandag 27 juli 2020

26 Santiago-Amsterdam

Dag 26          30 April 2016 Santiago de Compostela naar Amsterdam       Het laatste bericht

We staan om 05.30 uur op pakken voor de laatste keer onze rugzakken in en gaan ontbijten. Precies op tijd komt onze taxi voorrijden, we hadden geen zin om 15 min tot 20 min. naar het busstation te lopen.

We nemen afscheid van Paula



En het begint ook een beetje te regenen, we zijn mooi op tijd op het vliegveld, we kunnen meteen inchecken en doorlopen naar de security, erg rustig nog op dit tijdstip. We gaan wat lezen en wachten tot we kunnen instappen. We vertrekken 20 min. te laat maar komen om 14.00 uur op schiphol aan de vlucht duurd ongeveer 2 uur en 20 min.

We komen met dit vliegtuig aan

Even op onze bagage wachten en dan naar de uitgang van vertrekhal 1 waar we worden opgehaald door mijn vrouw, erg druk op schiphol de mei vacantie is begonnen. Na de begroeting rijden we naar de moeder van mijn maatje waar we een hartelijke ontvangst krijgen met bloemen en een uitgebreide maaltijd. Nog bedankt Roos dat je mijn wandelmaatje op deze tocht van Lissabon naar Santiago de Compostela geweest bent, we hebben leuke ( Fam. bezoek in Porto) en minder leuke dingen (veel regen) meegemaakt en je hebt een maatje gehad dat af en toe erg erg erg eigenwijs geweest was en af en toe spoorloos verdwenen was, maar alles is steeds weer goed gekomen, nog eens bedankt voor alles,  ik heb er erg van genoten vooral van je danspasjes en de jel die je op de vierdaagse altijd doet (Kim en Paula ook).

Buen Camino


Nog wat plaatjes







Nog wat Info:

Hoe komt u van Santiago de Compostela naar het vliegveld?

Openbaar vervoer – Bus (Santiago de Compostela)
Ieder half uur rijdt er een bus (Empresa Freire) van Santiago de Compostela  naar het vliegveld.

De reistijd naar het vliegveld is ongeveer 35 minuten.
Tickets zijn te koop op de website van Empresa Freire en bij de buschauffeur.
Een enkele reis kost € 3,00, de prijs voor een retour is € 5,10.
Meer info vindt u hier, website Empresa Freire.


Hoeveel kost een taxi van en naar Santiago de Compostela?

Een taxi naar Santiago de Compostela kost € 21, de reistijd met de taxi is 20 minuten. Een goedkope taxi regelt u van tevoren via CheapTaxis.nl, taxi reserveren Santiago de Compostela Airport.

Bus naar het vliegveld vertrek 06.00 uur hierna elke 30 min.
Zie www.aena.es

Geen opmerkingen:

Een reactie posten